top of page

Verdiepende & herhaaltests


healthFX biedt de mogelijkheid om tegen scherpe tarieven losse tests bij te bestellen in de online winkel voor leden. Dit kunnen herhaaltests zijn (tests die al in het afgenomen pakket zitten), of aanvullende verdiepende tests.


Herhaaltests

Alle tests die onderdeel van het afgenomen pakket zijn kunnen worden bijbesteld. Zo kan er indien gewenst een specifieke biomarker vaker dan één keer per jaar worden getest. Kwam er bij de jaarlijkse test bijvoorbeeld een lage magnesium waarde naar voeren en wil je zien of aanpassingen in je dieet het gewenste effect hebben gehad; bestel dan eenvoudig een losse magnesium test. Dit geeft de mogelijkheid om het effect van genomen acties te monitoren, zonder dat je weer een compleet pakket aan tests hoeft te bestellen.


Verdiepende tests

Wat nu als blijkt dat een bepaalde score reden is voor verdere analyse? Of, als je een aanvullende test wil doen gerelateerd aan bepaalde symptomen (je voelt je bijvoorbeeld vaak moe)?


healthFX biedt leden de mogelijkheid om te kiezen uit honderden biomarkers en de meeste daarvan zijn los te bestellen.


In de online winkel kan je zelf de tests selecteren die je wil uitvoeren en bestellen. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk de bijbehorende test-kit en instructies voor afname. Wil je een biomarker testen die niet in de winkel staat? Neem even contact met ons op en we zullen in overleg met het laboratorium bepalen of de test kan worden toegevoegd.


Let op: Bij ernstige afwijkingen van de normaalwaardes adviseren wij altijd je resultaten te bespreken met een arts.
Meer informatie

  1. Waarom periodiek testen een goed idee is: Veel voorkomende tekorten en voorspellende biomarkers

  2. De testpakketten die we aanbieden

  3. Hoe je resultaten worden gepresenteerd in je persoonlijke gezondheids 'dashboard'

  4. Het laboratorium waar de tests worden uitgevoerd

  5. Afnemen monstermateriaal - hoe werkt het?


#jegezondheidineigenhanden #bloedwaardentests #lossetestsbestellen #biomarkers

bottom of page