top of page

healthFX updates! - 4. Meet je stressniveau

We hebben een aantal nieuwe functies toegevoegd om onze service verder te verbeteren. Het doel: Een nog beter en completer inzicht in je gezondheid. De update die we in deze post toelichten: Testen op fysieke en mentale stressindicatoren.Te hoge stressniveau's kunnen resulteren in een burnout en andere mentale klachten zoals prikkelbaarheid, dat weet bijna iedereen. Minder bekend is dat verhoogde stress ook een grote impact kan hebben op je fysieke gezondheid. Verhoogde stress draagt bij veel van ons bij aan een neerwaartse spiraal met onvoldoende nachtrust, ongezond/teveel eten, te weinig sporten. Het resultaat is een verhoogde kans op welvaartsziekten. Het wegnemen van belangrijke bronnen van stress kan van essentieel belang zijn om die neerwaartse spiraal te doorbreken. De meeste mensen zijn echter slecht in het (tijdig) herkennen van stresssymptomen. Voor een nog completer beeld over je eigen gezondheid hebben we het daarom nu mogelijk gemaakt om stressniveaus bij te houden met een eenvoudige vragenlijst.


Je stress 'meten' is bij healthFX heel eenvoudig: Vul een korte vragenlijst in en blijf dit regelmatig doen (om de paar maanden tot een jaar). Het kost je bijna geen tijd, maar geeft veel extra inzicht.


Het beste nieuws: Het meten van je stress is een gratis functie voor alle leden van healthFX!


De resultaten zijn net als de overige tests direct zichtbaar in het dashboard en de grafieken met trendinformatie in een aparte categorie "Gewoontes":


Binnenkort meer over de andere updates!

bottom of page