top of page

healthFX updates! - 3. Meet je gewoontes

We hebben een aantal nieuwe functies toegevoegd om onze service verder te verbeteren. Het doel: Een nog beter en completer inzicht in je gezondheid. De update die we in deze post toelichten: Testen op gezonde (en ongezonde) gewoontes.

We weten allemaal wel (voor een deel) welke gewoontes bijdragen aan een betere gezondheid en welke juist niet. In hoeverre hou jij je aan deze gewoontes? Onze gewoontes zijn vaak zo 'ingebakken' in ons leven dat we eigenlijk niet eens meer weten of we goed bezig zijn. Met welke aanpassing in je leven kan je de grootste impact maken op je gezondheid? De bloedwaarden die je bij ons kunt testen een goed inzicht, maar kunnen niet altijd een oorzaak of de beste oplossingsrichting aanwijzen. Door naast je bloedwaarden ook je gewoontes te 'meten' kan dit al veel beter.


Je gewoontes 'meten' is bij healthFX heel eenvoudig: Vul een korte vragenlijst in en blijf dit regelmatig doen (om de paar maanden tot een jaar). Het kost je bijna geen tijd, maar geeft veel extra inzicht.


Het beste nieuws: Het meten van je gewoontes is een gratis functie voor alle leden van healthFX!


De resultaten zijn net als de overige tests direct zichtbaar in het dashboard en de grafieken met trendinformatie in een aparte categorie "Gewoontes":


Binnenkort meer over de andere updates!

bottom of page