top of page

Preventief Medisch Onderzoek

Gezonde en fitte werknemers

Productiever en Minder Verzuim

VAnaf €49
per werknemer*

Hoe gezond is uw organisatie? 

Het preventief medisch onderzoek van healthFX geeft antwoord. Via online questionnaires en fysieke metingen krijgen medewerkers een heel compleet inzicht in hun psychische en fysieke gezondheid. Medewerkers krijgen toegang tot een persoonlijk online gezondheidsdashboard met persoonlijke resultaten en tips voor verbetering. 

Bloedwaarden

Elk scanmoment bevat een bloedwaardentest met cholesterol (HDL en LDL), suikerwaarden (glucose), bloedbeeld, leverfunctie (ALAT) en nierfunctie (Creatinine). De afname kunnen medewerkers zelf thuis doen (vingerprik). 

Meetmethode

Vingerprik

Stress

De psychologische  gezondheid van medewerkers wordt ingeschat door middel van het monitoren van typische fysieke en psychische stress symptomen.

Meetmethode:

Online questionnaire

Fysiek

In aanvulling op bloedwaarden worden fysieke kenmerken zoals kracht, flexibiliteit, vetpercentage en conditie gemeten voor een zeer compleet inzicht in de lichamelijke gezondheid en tips voor verbetering.

Meetmethode:

Online questionnaire

Gewoontes

Gewoontes met een directe en bewezen impact op de gezondheid worden gemeten (beweging, eetgewoontes, roken, drinken, etc.). Waar van toepassing worden tips gegeven voor verbetering.

Meetmethode:

Online questionnaire

Gezondheidsdashboard

Bij healthFX krijgt elke medewerker een persoonlijk gezondheidsdashboard. Geen PDF bestand dat na 2 dagen ergens in een stapel papier verdwijnt, maar een interactief dashboard met scores, trendinformatie en tips voor verbetering.

Als medewerkers vaker dan één keer zijn getest wordt de gehele testhistorie weergegeven zodat eventuele negatieve of positieve trends kunnen worden herkend. Het is ook mogelijk om zelf tests uit het verleden (afgenomen bij andere testaanbieders) toe te voegen aan het dashboard voor een complete meethistorie.
 

Medewerkers kunnen stress, fysieke en 
gewoonte metingen regelmatig op eigen initiatief uitvoeren en daarmee meer trendinformatie opbouwen.

Het proces voor medewerkers...

PMO hoe werkt het.png

Waarom healthFX?

 • Zeer complete bloedwaarden tests: Naast de vrij standaard cholesterol en glucose meting worden er ook bloedbeeld, nierfunctie en leverfunctie tests uitgevoerd.
   

 • Uitgebreide aanvullende gezondheidsmonitoring: Stresswaarden, fysieke kenmerken en gewoontes.
   

 • Een persoonlijk dashboard voor elke medewerker met complete testhistorie en tips voor verbetering van de gezondheid.
   

 • Voldoen aan de wettelijke verplichting voor het aanbieden van een PMO.
   

 • Door ons online aanbod kunnen wij een compleet PMO pakket aanbieden tegen zeer scherpe tarieven.

* Uitgaande van het standaard pakket aan metingen €49,- EUR per jaar, per medewerkers die gebruik maakt van de services van healthFX, uitgaande van afname met vingerprik (afname bij een prikpunt zijn extra kosten aan verbonden). Dit bedrag is exclusief algemene service kosten van 99,- per jaar.  Afhankelijk van de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) binnen uw bedrijf kan het zijn dat er additionele fysieke onderzoeken moeten plaatsvinden. Deze zijn geen onderdeel van het standaard pakket. 

bottom of page